Adresă showroom Sibiu, str. Viile Sibiului. Program: luni-vineri: 08 - 18. Sâmbătă: 09 - 15.
Termenul de livrare estimat în perioada campaniei Black Friday este de 10 - 20 zile. Pentru preluarea comenzilor în sistem de urgență vă rugăm să ne trimiteți solicitare prin email la adresa office@saltele.ro sau telefonic 0269‍701‍706.
Aplică codul GIFT50 la cumpărături de peste 1000 lei.
Comenzile primite în perioada 30.05-05.06.2023 se vor livra începând cu 06.06.2023.

  DATE IDENTIFICARE


  INFORMAȚII DESPRE COMANDA ONLINE

  SIGILAT - cum l-am primit.FOLOSIT- utilizatDETERIORAT


  Daca produsul este SIGILAT, in ambalajul original (2 folii), se va returna contravaloarea produsului integral.

  Daca produsul a fost FOLOSIT (desigilat si/sau utilizat) se percepe un cost de 30 lei din contravaloarea produsului.

  Dacă produsul returnat este DETERIORAT, are pete, uzură sau zgârieturi, lovituri, este murdar sau are accesorii lipsă și nu poate fi vândut ca și produs nou, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. În cazul unui refuz, costurile de transport tur-retur cad în sarcina expeditorului.

  Produsul returnat la PERSPECTIVES va fi verificat impreuna cu departamentul de calitate si se va stabili starea produsului.


  TIPUL DE RETUR (alegeți una din variante)

  Varianta 1: Inlocuire produs cu altul*.Varianta 2: Restituire contravaloare produs in contul*:


  In caz de:
  * ÎNLOCUIRE PRODUS CU ALTUL: In momentul receptionarii produsul la sediul nostru (Sibiu, Str. Viile Sibiului nr1), produsul va fi verificat impreuna cu departamentul de calitate si se va stabili starea lui. In aceasi zi, vom trimite noul produsul cu dimensiunea/articolul dorit. Clientul va fi anuntat prin mail cu ce numarul de AWB va fi livrat coletul si diferenta de plata (daca este cazul). Transportul de retur va fi suportata de clientul-expeditor.


  * RESTITUIRE CONTRAVALOARE PRODUS IN CONT: Suma va fi rambursata in cont in termen de 14 zile de la primirea coletului. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont. Taxa de transport retur va fi suportata de clientul-expeditor.