Loading the content...
Navigation
Account
Cos 0 produse la 0,00 lei

Nici un produs in cos.

Saltea Glory cu Memoryfoam extra 4 cm

‹Inapoi la pagina anterioara
Descriere

Descriere

Salteaua Glory Memory este proiectată pentru a se adapta la diverse tipologii de corpuri si pentru a permite repartizarea echilibrată a greutății în zona spatelui, a bazinului și a gambelor. Este o saltea silentioasa, fara arcuri, având confort crescut.

 

Beneficii MemoryFOAM

 • Saltea multifuncțională- atat ortopedică cat si ultra-confortabila, in functie de partea care alegem sa ne odiihnim
 • Sustine si distribuie presiunea corpului punct cu punct pe suprafata saltelei, pentru un somn sanatos
 • Sustine si relaxează coloana vertebrala
 • Detensionează corpul in timpul somnului
 • Favorireaza o corecta cirulatie a sangelui in timpul somnului datorita fermitatii sale adecavat
 • Se adaptează la temperature corpului
 • Confort ridicat datorita echilibrului perfect intre densitate- duritate si elasticitate
 • Are proprietati anti-bacteriene

 

Structura interioară

Partea internă la Salteaua Glory Memory  este formată practic din 2 straturi principale+ husa matlasata cu straturi textile:
1. Pe o parte, strat de MemoryFOAM de 4 cm, automodelant și termosensibil.
Aceste proprietăți ale stratului de MemoryFOAM, permit mularea dupa forma corpului pentru confort personalizat, menținând o postură corectă a coloanei vertebraleși cervicale, favorizând circulația sângelui și evitând neplăcutele furnicături. Spuma cu memorie a revolutionat felul in care se odihneste corpul pe durata somnului. Aceasta previne declansarea durerilor dupa un somn lung.
2. Pe partea opusă se găsește, miezul din placă spumă de 16 cm. Aceasta spuma oferă suportul corect, fapt este garanția unei saltele ergonomice, flexibile, rezistente, si susținute fără a-și pierde din proprietăți.

-duritate tare-medie; 4,5/6
-greutate maxima recomandată: până la 120 kg/persoana
-Înălțime totală saltea ~220 mm.
-densitate spuma 30-38kg/mc
-densitate MemoryFOAM 50 kg/mc.

Personalizează-ți salteaua cu husa

 1. Husa detașabila, Aloe Vera;
 2. Husa fixa Biomedical;

1) Husa saltelei detașabilă,  Aloe Vera:

Husa este detașabilă având fermoar rezistent pe 4 laturi pentru a permite folosirea saltelei în mod continuu. Fețele husei se pot spăla alternativ, fiind detașabile: o jumătate a husei pe saltea, una la spălat!
Husa saltelei este lavabilă (se spală) până la 30°C – 40 °C în masina de spălat.
Țesătura culoare crem, imprimat Aloe Vera de culoare verde. Țesătură foarte plăcuta la atingere. Materialul husei este de calitate superioară, având acelaşi grad de elasticitate ca şi miezul, asigură o mare permeabilitate a aerului;
Confortul climatic este garantat de umplutura specială realizată din fibră de poliester impreună cu straturile textile de acoperire tip ”Tricot”, matlasat cu vata siliconica densă 150 gr/mp pe suport TNT de 15gr/mp, și țesătura de 260 gr/mp.
Toate straturile textile sunt matlasate, cu formă geometrică tip „Valuri” pe toată suprafața saltelei.
Țesătura este certificată international cu Standard international 100 Oeko-Tex.

2) Husa saltelei este fixă, Biomedical:

Husa este fixă, dintr-un material anti-allergenic BIOMEDICAL, personalizat PERSPECTIVE`S, Biomedical. Datorită tratamentului prin finisajelor ANTI-ACARIA și HYPOALERGENIC, tratamentul asigură materialului proprietăți antibacteriene si antiacariene oferind astfel maximă protecție igienică.
Fixarea componentelor se face prin matlasare pe întreaga suprafață cu strat următoarele straturi textile: matlasat cu vata siliconica densă 150 gr/mp pe suport TNT de 15gr/mp, și țesătura de 120 gr/mp.
Materialele de pe întreaga suprafaţă a saltelei sunt tratate împotriva acarienilor şi microorganismelor. Compoziția tratamentului: 66% PES 34% PP.
Toate straturile textile sunt matlasate, prin diverse forme geometrice, pe suprafața saltelei.
Țesătura este certificată Standard international 100 Oeko-Tex.


DE CE SPUMA SI NU ARCURI 

 • Nu simţiți mişcările partenerului. Durabilitate mare în timp. Fermitate mai mare. Tehnologie de ultimă generaţie.
 • Argumentul forte al spumelor pe care le folosim este faptul că au celulaţie deschisă, ele suferind in procesul de fabricaţie un proces de presare ce face ca pereţii celulelor sa se spargă in totalitate. Astfel aerul circulă atât pe verticală cât şi pe orizontală asigurand ventilaţia
 • Spumă este fabricată la cele mai înalte standarde de calitate, cea ce garantează produsul sigur, sănătos si de o lunga durata.
 • Facilitează o corecta circulație sanguină normală;
 • Este produsă fără gaze CFC care sunt dăunătoare pentru sănătate.
 • Este produsă din spumă poliuretanică vâsco-elastică bazată pe apă.

Ortopedică înseamnă că salteaua oferă un suport stabil pentru corp şi muschi fără să-i preseze în nici un fel. Câteodată gradul ridicat de duritate dăunează circulatiei sangwine, provoacă dureri de spate sau de gât. O saltea potrivită trebuie să combine perfect cele două calităţi, fiind considerată greutatea persoanelor care o utilizează.
Observaţie: Orice saltea are o durată de viaţă limitată.

Recomandare:

Îți recomandăm să schimbi salteaua o dată la 7-9 ani. Inevitabil, folosirea îndelungată ajunge să o deterioreze ireversibil; în plus, orice saltea acumulează, în timp, praf şi resturi organice (ţine cont că, pe durata vieţii, un om pierde până la 18 kilograme de piele moartă).

More Info

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Alege dimensiune saltea

190×100, 190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Recenzii (1)

1 review for Saltea Glory cu Memoryfoam extra 4 cm

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Un Client fidel-din prima

  O super saltea! Recomand mai ales celor care au probleme cu spatele!

Adauga o evaluare

Comanda speciala

Daca doriti acest produs realizat pe dimensiuni diferite va rugam sa completati formularul de mai jos.

Related Products

Vizualizare rapida

Saltea Safir Ortopedic

Saltea Safir Super Ortopedică, este un produs care, respectând structura corpului, oferă oricarei persoane o agreabila senzatie de confort. Pe aceasta saltea, se asigura CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI.
137,00 lei750,00 lei Selectează opțiuni
Saltea Opal Confort Vizualizare rapida

Saltea Opal Confort (arcuri+spuma)

Rating:
Evaluat la 5.00 stele din 5
Saltea Opal Confort cu arcuri+ spumă si straturi textile, reprezinta soluția ideală pentru un somn comfortabil. Salteaua Opal Confort deține o calitate optima chiar si celor mai economice produse. Avantajul saltelei cu arcuri și spumă a reprezentat mereu un punct de referinta pentru cine cauta intr-un produs imbinarea traditiei cu inovatia...
135,00 lei523,00 lei Selectează opțiuni
Vizualizare rapida

Saltea Rubin Super Ortopedic

Saltea Rubin Super Ortopedică cu faţa vară-iarnă. Salteaua Rubin Super Ortopedică, este un produs de excelenta calitate, având 2 fețe diferite, in functie de anotimp: stratul gros de Whitex din structura saltelei, utilizat pentru fata de iarna garanteaza o temperatura optima chiar si in perioadele cele mai friguroase. Fata de...
374,00 lei785,00 lei Selectează opțiuni
Vizualizare rapida

Saltea Eurosan Super Ortopedic

Saltea Eurosan Super Ortopedică este prevăzută cu 2 feţe diferite:  faţa vară si faţa iarnă, pentru a se adapta perfect nevoilor tale. Stratul gros de Whitex din structura saltelei, utilizat pentru faţa de iarna garanteaza o temperatura optima chiar si in perioadele cele mai friguroase. Fata de vara ofera o...
166,00 lei838,00 lei Selectează opțiuni
Vizualizare rapida

Saltea Opal Matlasat

Salteaua Opal Matlasat   este o saltea cu arcuri si straturi textile, matlasată, reprezinta cel mai bine filosofia asiatica, dorind sa garanteze o calitate optima chiar si celor mai economice produse. Salteaua Opal cu arcuri a reprezentat mereu un punct de referinta pentru cine cauta intr-un produs imbinarea traditiei cu...
133,00 lei545,00 lei Selectează opțiuni
Vizualizare rapida

Saltea Corona Super Ortopedic

Rating:
Evaluat la 5.00 stele din 5
 Saltea Corona Super Ortopedică, este proiectată la diverse anatomii corporale, permițând repartizarea grutății spatelui, bazinului si picioarelor, corectă.   Beneficii: Calitatea spumei din structura saltelei mentine coloana vertebrala dreapta. Aceste tipuri de saltele fac față presiunii permanente si constante exercitate de greutatea corpului persoanei care se afla pe saltea, oferind...
250,00 lei915,00 lei Select options
Back to top